Kategorier
Skönhet

Bråttom att hitta en frisör i Uppsala

När man behöver ett proffs med det samma kan det bli svårt. Det hände Erika som stod inför en plötslig högtidsstund och hon behövde en frisör i Uppsala.

Det hade varit en stor överraskning för Maria när Fredrik plötsligt gick ner på knä och friade. Men svaret var självklart ja. Hon kunde inte fatta att han gjort det, och så romantiskt, trots att han sagt att han aldrig ville gifta sig. Samma dag berättade han att kärleken till henne gjorde det omöjligt att inte fria.

Snart började de prata om var bröllopet skulle vara och givetvis gästlistan. Redan från start kände hon att han inte var helt med på tåget. Kunde han ha friat bara för att göra henne lycklig? Hon slog tanken ifrån sig och bläddrade i en tidning med frisyrer för att se vilken hon skulle välja till bröllopet.

Ledig frisör var superduktig

Till sist kunde hon inte längre bortse från att Fredrik kändes mycket obekväm med bröllopsplaneringen. När hon frågade fick hon veta att han absolut ville gifta sig men att det var själva kyrkbröllopet som var jobbigt. Maria fick ett infall och frågade om de inte skulle boka tid på kommunhuset och gifta sig utan kyrka.

Fredrik blev glad och några timmar senare hade de fått tid för vigselceremonin. Nu var goda råd dyra. Även om det inte blev kyrkbröllop ville hon ha en håruppsättning. Efter en stunds letande hittade hon en duktig frisör i Uppsala som hade ledig tid. Det tog några timmar, men oj så fin hon blev, men det viktigaste var att hon skulle bli Fredriks fru.