Kategorier
Tips

Ett lättare liv

Ett bra liv är beroende av olika faktorer. Fysisk och psykisk hälsa inte minst. Rynkor och linjer är en negativ faktor som kanske drar ner livskvaliteten. Lyckligtvis går det att åtgärda.

Kroppen är en alldeles fantastisk anordning. Den tar oss genom livet på bästa sätt om vi har tur. Den sköter en mängd funktioner som är viktiga för oss utan att vi behöver ägna en tanke åt saken. Dessvärre gör den också en del saker vi inte alltid är lika belåtna med!

För många är det mindre roligt att i spegeln kunna konstatera att kroppen åldras på ett synligt sätt. Med åren kommer huden att bli mindre elastisk och när det händer börjar även utseendet förändras. Först kommer man att se fina streck i ansiktet. Främst kanske i pannan och runt ögonen men i förlängningen i hela ansiktet. De kommer att fördjupas med tiden och bli rynkor.

Vad gör botox-behandling?

Botox är en substans som används för att göra huden slätare. Detta sker genom att man ger injektioner på ställen där man önskar få mindre rynkor och slätare hud. Förenklat kan man säga att botox gör att nerver slappnar av och därmed får man en effekt där huden slätas ut.

En injektion av botox i Stockholm går mycket snabbt och kräver ingen konvalescens. På några dagar ger den effekt. Huden blir slät och alltför synliga rynkor och linjer försvinner. Genom att injicera botox var 3-12 månad kan man åstadkomma ett ungdomligare utseende.

Testa att kontakta en klinik för en förberedande undersökning!