Kategorier
Skönhet

Ett vackert minne avbildat på kroppen

Förr hade endast busarna tatueringar. Nu har tiderna förändrats och den farliga stämpeln har suddats bort. Frågan om hur det blir när man sitter på ålderdomshemmet och skäms är borta.

Tänk, så sa man faktiskt för inte så länge sedan. Nu vet man att majoriteten som bor där när man själv ska flytta in, också har några tatueringar att visa upp. De kanske har tappat formen och färgen med åren, men berättelserna om varför man gjorde dem kommer alltid finnas kvar.

Dessa berättelser är perfekta som isbrytare när man sitter där och inte vet vad man ska prata om. Snygg tatuering och en följdfråga fungerar alltid – sen är samtalet i gång.

Anledningarna är så många till att man sätter sig i tatuerarens stol. Ett minne av en älskad, en resa eller ett barns födelse är några få.

Att tänka på vid tatuering

Placering. Det är viktigt att fundera på vad det innebär att ha, låt oss säga, en tatuering på underarmen. Kommer det att hindra en chef att anställa? Är det ok att tatueringen syns när man fallit för en brudklänning med öppen rygg? Tänk igenom noga.

När passar det att göra en tatuering? Gillar man att vara i solen är det ingen bra ide att göra en tatuering på våren. Man bör inte vistas i solen medan tatueringen läker. Bättre ide då att boka tid för tatuering på hösten. Då har man haft massor av tid att känna efter om det är ett beslut man vill leva med. Läs mer om tatueringar på denna hemsida: tatueringstockholm.nu