Kategorier
Skönhet

Hejdå rynkor, ni är inte välkomna här

När började ansiktet hänga så mycket? Slapp hud och djupa rynkor. Detta var man inte med på. Snabbast möjligast bokar man en tid för att bli kvitt dem. Den dagen man är gammal, då är de välkomna.

När är man gammal egentligen, är det när man accepterar det, eller när man känner sig som det? Själen är för evigt ung, att göra tramsiga saker som inte vuxna “bör” göra, det är ens vardag. Det måste visa hur ungdomlig man är i själen. Så dessa rynkor som har kommit, de är inte alls välkomna. Man vill se ut som man känner sig. En tid är inbokad för att göra botox, dessa ska hjälpa till att dölja rynkorna. Bättre än så kan det inte bli. Även de djupare rynkorna kan man bli kvitt med. Botoxen hjälper till och slätar ut huden så den ser yngre ut igen.

Botox är bra för många saker

Användandet av botox förekommer för fler saker än rynkor. Det är faktiskt så bra att det även kan användas typ som ett läkemedel. Människor som lider av migrän, det är hemskt. Hela ens dag blir förstörd och man mår så dåligt. Trots olika medicineringar har inget funkat. Men då kan man testa att använda sig av botox. Med botoxen kan man placera den så den stoppar smärtan. Innan man gör detta bör man ha testat andra mediciner. Man bör även konsultera med sin läkare innan. Botox kan vara räddningen för att slippa den hemska migränen.