Kategorier
Tips

Genomför en bröstförstoring i Stockholm

Alla kroppar förändras och alla föds vi med olika förutsättningar. En del av oss blir långa, en del blir korta – några kanske har anlag för att skaffa sig stora muskler medan andra förblir smala som stickor. En del av charmen med mänskligheten, men också ett problem för många. För en del människor så blir nämligen bristen på något så uppenbar att det skapar ett komplex och som därigenom gör att man går igenom livet och skäms.

Ett typiskt område på kroppen som rör detta gäller brösten och hur vissa kvinnor upplever att för små sådana påverkar dem i deras vardag. Kläder sitter sämre, man har svårt att fylla ut klänningar och då brösten till stor del – genom konst; målningar, fotografier och genom beskrivningar i böcker – beskrivs i fylliga termer så anser man sig som mindre kvinnlig om man föds med små bröst. En inställning som direkt påverkar självförtroendet och som gör att många har svårt att ta plats och ta för sig. naturligtvis så ska vi här tillägga att det inte på något sätt är nödvändigt att ha stora bröst och att detta i sig inte är något som definierar en kvinna och hur en sådan ska se. Det vi däremot ska säga är att man förstår problematiken och att det faktiskt finns hjälp att tillgå.

Att genomföra en bröstförstoring är ett typisk exempel på detta och av den anledningen ska vi titta lite närmare på denna typ av ingrepp. För; vad innebär egentligen en bröstförstoring och är inte det förknippat med en massa risker?

Det vi kan säga om detta är att det – som vid alla ingrepp – finns risker inblandade och vid en bröstförstoring så kan dessa se ut enligt följande: infektioner, att implantaten spricker, att det bildas ärrvävnad, att en känselförändring i bröstvårtorna sker samt att rippling kan uppstå (en ojämnhet som kommer av att ärrvävnad inte täcker implantatet i fråga).

Vilken bröstförstoring passar dig?

Risker är något som man måste nämna; men gällande en bröstförstoring så ska man även tillägga att dessa inte alls är så stora och att både metoderna samt utvecklingen gått framåt väldigt mycket. Vidare så kan vi även nämna att det finns två stycken implantat som man primärt kan välja vid en bröstförstoring; bor du i Stockholm och besöker en klinik så kommer en konsultation att äga rum där du kommer att få välja mellan silikon och ett implantat av koksaltlösning där båda har klara för- och nackdelar.

En bröstförstoring och den inledande konsultationen i Stockholm kommer även att klargöra vilket typ av ingrepp som passar bäst; ska snittet läggas vid exempelvis armhålan, under vårtgården där det ljusa och den mörka möts eller är ett snitt i vecket under bröstet den bästa lösningen för just dig?

Konsultationen är viktig och där man tillsammans med en kirurg dels går igenom varför man vill genomföra en bröstförstoring, vilken effekt man vill ha samt hur man når denna på bästa och säkrast möjliga sätt. Konvalescenstiden handlar – beroende på vilket jobb man har samt vilket ingrepp som sker – om allt ifrån tre dagar till en månad i Stockholm.

Som vi kan se av detta så är en bröstförstoring något som anpassas efter varje patient och viktigast är att hitta en klinik som man verkligen känner tillit och förtroende för. Resultatet i form av ett ökat självförtroende är något som alltid kommer på köpet om man väljer rätt.