Kategorier
Tips

Ansiktslyft utan kirurgi

Det är många som tvekar inför att lägga sig under kniven när det gäller skönhetsoperationer. Men idag finns det flera olika alternativ till kirurgi för den som inte vill ta till kniven.

Är det verkligen möjligt att göra ett ansiktslyft utan kniv? Det går faktiskt, fast det kan vara svårt att tro. Med hjälp av trådlyft kan man nu enkelt föryngra sitt utseende och man slipper lägga sig under kniven på operationsbordet.

Populära områden att behandla med den här metoden är käklinjen och mellanansiktet, men det finns fler områden där denna metod går att utföra. Trådlyft är en säker och effektiv metod till att göra huden yngre och återhämtningen efteråt är kort. Slipp smärta och lång återhämtning med trådlyft.

Hur går ett trådlyft till?

Ansiktslyft med tråd används för att föryngra huden, öka elasticiteten samt lyfta och strama till den. Trådarna bryts ned av kroppen och ökar på så vis hudens vävnad och produktion av kollagen. Dessa trådar kallas för PDO-trådar och finns i olika storlekar, eller tjocklek. Man är alltså ute efter den effekt som uppnås när trådarna bryts ned i kroppen. På så vis får man ett icke kirurgiskt och estetiskt naturligt resultat.

Det ska inte göra ont att genomgå denna typ av behandling. Det som många brukar reagera på som smärtsamt är sticken från nålen när området som ska behandlas blir bedövat. Detta är alltså ett mycket mindre smärtsamt val än andra om man vill göra förändringar i sitt utseende. Behandling med trådlyft kan utföras på både yngre samt äldre personer.