Kategorier
Skönhet

Bli kvitt dina rynkor

Det går inte att förneka att många mår dåligt av sina rynkor. Det syns på kroppen att man blir äldre, men huvudet är inte där. Varför inte motarbeta åldern lite? Dölj dina rynkor med fillers.

Allt fler, både unga och gamla, använder sig av fillers. Det kan vara att man är missnöjd med sina läppar, och vill därav förändra form och storlek. Men hjälp av fillers kan man göra det. Andra vanliga ställen är näsa, haka, kindben samt rynkor. Det är väldigt smidigt att använda mot rynkor. Trots att man tar hand om huden och smörjer den med den dyraste skärmen på marknaden, kan rynkorna titta fram. När man kisar mot solen, eller de man får efter livets alla leenden. Det är inget en kräm tar bort. Visst kan det motverka det lite. Men vill man få en slät hud igen bör man fundera på fillers eller botox.

Hur går det till?

Först och främst behöver du alltid ha en konsultation innan. För att se var det behövs och hur mycket du behöver. Det är viktigt att du går till en klinik med utbildad personal. Man vill inte att det ska gå fel. När man gör fillers lägger man in den med en liten nål precis under huden. En del kan uppleva detta som ett obehag just när man sticker. Man kan ibland behöva lägga in lite mer bara någon vecka efter för att uppnå önskvärda resultatet. Fillern håller olika länge, det kan vara allt från 3 månader till 18 månader. Läs mer om fillers på denna hemsida: fillersgöteborg.se